Service auto

SERVICE

Bine ati venit la service SC VALGOLD SRL cu experienta din anul 2011. Suntem experti auto in care o mare parte din soferii bucuresteni au incredere pentru serviciile auto de calitate oferite. Castigarea increderii clientului nostru este obiectivul numarul 1! Inca din momentul in care ne acorzi toata increderea poti fii sigur ca vei avea parte de servicii auto complete, eficiente si precise.

 

SC VALGOLD SRL este service-ul auto pe care te poti baza si de care poti fii sigur ca iti va prelungi timpul pe sosea impreuna cu masina ta. Noi intelegem ca reparatiile auto si cele de mentenanta iti pot ocupa toata ziua cu toate ca este deja incarcata. Cei mai multi soferi asteapta, din pacate, pana cand masina lor cedeaza. Din aceasta cauza recomandam tuturor soferilor responsabili vizite regulate, de rutina, la un service auto tocmai pentru eliminarea unor situatii in care masina intampina probleme grave de avarie sau de performanta. Acesta ar trebui sa fie obiectivul principal al oricarui proprietar de autovehicul: sa previna orice eventuale probleme.

Lasa-te pe mainile echipei service-ului auto SC VALGOLD SRL si vei avea o masina bine intretinuta si cu performante maxime! Executam si cele mai dificile lucrari !  Alegerea unui service auto bun este vitala pentru longevitatea si performantele ridicate ale autoturismului tau. Expertii auto definesc un service auto, iar daca acestia asigura servicii de calitate atunci putem spune cu siguranta ca acel service este foarte bun!

Service auto SC VALGOLD SRL are cele mai bune vesti pentru soferi: avem cei mai buni experti, avem cele mai bune echipamente, suntem cei mai buni! Si mai mult de atat: ne extindem si crestem, ne modernizam si ne punem la curent cu toate noutatile din domeniul auto pentru a demonstra clientilor nostri cat de mult ne pasa.

Tehnicienii nostri au experienta in domeniu si sunt antrenati si pusi la curent cu cele mai noi tehnologii si metode. Toata echipa SC VALGOLD SRL invata si se formeaza continuu, de aceea putem spune ca suntem un service auto de calitate, modern si dedicat clientilor sai. Ne dorim ca service auto SC VALGOLD SRL sa fie prima si ultima ta oprire, iar preturile accesibile si serviciile oferite la cele mai inalte standarde sa te transforme in clientul nostru fidel!

Ce oferim ?

Service auto SC VALGOLD SRL ofera toata gama de reparatii auto : motor, cutie viteze, elemete sistemului de franare, elemente sistemului directie, schimb distributie , schimb ulei si filtre etc.Beneficiam de cele mai noi sisteme de diagnoza auto si aparat de geometrie a rotilor.

In cazul in care nu aveti piesele SC VALGOLD SRL va poate comanda piesele pentru dumneavoastra la cele mai bune preturi, piesele venind de la o ora la alta.Suntem si distribuitori de baterii VARTA.

 

Program de lucru:

Luni – Vineri 08:00 – 16:30

Sambata 08:00 – 13:30

 

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

0722.322.672 – Dragne Valentin (ITP)

0727.774.613 – Dragne Mihai (ITP)

0767.354.507 – Dragne Cosmin (Service)